۰۱ شهريور ۱۴۰۰ ۱۵:۱۳
کد خبر: ۳۰۲۹۶۹

عطنا - روز شنبه است. دکتر دین پرست، می‌گوید که دکتر گل‌محمدی را برده‌اند آی سی یو. نگران می‌شوم. تلفن می‌زنم. منتظرم از آن سوی تلفن بگوید: «مخلصِ آقا!». بعد بگویم: «چی شده باز! نکنه باز قرصاتو جابه جا خوردی!؟ و او  با همان خنده‌ی همیشگی بگوید: «آره دکتر! فکر کنم  قرص سفیده را با صورتیه قاطی کرد‌‌ه‌ام » بعد بپرسم «چی شده حالا!» و او بگوید: «بابا چیز مهمی نیست» و من بگویم: «معلومه که چیز مهمی نیست» بعد هم، طبیب‌وار، بالای منبر بروم و در باره فایده‌ی تمرین «پرانایاما» و «دم» و «حبس دم» و «بازدم» و «حبس بازدم» و تکنیک ها و اثراتش بگویم و دست آخر باز به شوخی بگویم که «این بار دیگر دکتر، جان من!، شش دانگ حواستو جمع کن که قرص های زیر و زبَرت را درست استفاده کنی... البته می‌دانم اونجا که هستی پرستارها حواس‌شون به این چیز‌‌‌ها هست. اصلاً  تو می‌خواهی کاری به این چیز‌‌‌ها نداشته باش. برو روی تختت دراز بکش و سعی کن یک ذره به کار‌‌‌های بدت فکر کنی؛ از جمله به  این برنامه‌ی درسی که برای ترم آینده ما ریختی!... خدا از سر تقصیرات نگذره گُلی!» و بعد او هم، با خنده ‌‌‌های مسری اش، ریسه برود و حال هر دویِ مان توپِ توپ شود؛ مثل زمانی که با همین خنده ها، سختی‌های کوی دانشگاه و دوران تبعیدمان در چهارراه لشگر را تاب می‌آوردیم.

این گفت و گوی شیرین ذهنی چندان ادامه نمی یابد چون بعد از زنگ خوردن مکرر، تلفن بوق اشغال می‌زند....  خبر را دکتر تقوی نازنین ذره ذره و با تمهیدات می‌گوید. حالم دگرگون می‌شود. تحمل چنین باری از توانم خارج است. اما  گفته‌ی همسر داغ‌دار و  تکیده‌اش، روغن بیشتری بر آتش این داغ می‌ریزد. او، که انگار کپی دیگری از شخصیت دکتر گل‌محمدی است، به جای دشنام به زمین و زمان (که در این شرایط امری است روا)، با گریه می‌گوید: «روم سیاه! مرا ببخشید که نتونستم به خوبی از دکتر مراقبت کنم.»

*برگرفته از اینستاگرام دکتر رحمانی زاده دهکردی

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
هنر و فرهنگ1
پایان انحصار رسانه‌ها
کرسی آزاد اندیشی

پایان انحصار رسانه‌ها

به همت انجمن دانشجویی روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات، کرسی آزاد اندیشی "پایان انحصار رسانه ها" با حضور نمایندگانی از فعالان نمایش خانگی، وی او دی‌ها و سازمان صدا و سیما برگزار می‌شود.
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی، نشست علمی"سعدی در چین و چین در آثار سعدی، در دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
پر بازدیدها
آخرین اخبار