۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۳:۱۸

635305983169276580

به گزارش عطنا  مجتبی صدیقی روز چهارشنبه در حاشیه همایش مراکز بهداشت دانشگاه ها در جمع خبرنگاران در باره مشکل مطرح شده در صندوق رفاه دانشجویان در دوره گذشته گفت: صندوق رفاه در دوره گذشته در بخش سرمایه گذاری کنترل لازم را انجام نداده است و برخی از قراردادها واقعی نبودند.

وی خاطرنشان کرد: ضمانت های بانکی برای قراردادها گرفته شده ولی برخی شرکت ها صوری بوده و امروز دیگر وجود ندارند.

معاون وزیر علوم ادامه : در حال حاضر بازگشت سرمایه با مشکل مواجه شده است؛ اصل پول 320 میلیارد ریال است و پیگیری ها از 1.5سال گذشته شروع شده است.

وی افزود: پرونده از مراکز قضایی به جریان افتاده و این مراکز رأی برای پیگیری این پرونده را به نفع صندوق رفاه اعلام کردند ، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز موضوع را دنبال می کند که کار به صورت قضایی پیگیری شود.

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر اختلاس 320 میلیارد ریال در صندوق رفاه و در دولت قبلی منتشر شد، اظهار نظر صدیقی اولین واکنش رسمی وزارت علوم به این موضوع است.

منبع : ایرنا