۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۳:۰۸
riazi2

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تمدید مهلت درخواست مهمانی و انتقال دانشجویان تا 10 خرداد خبر داد.

به گزارش عطنا، ابوالحسن ریاضی در گفت‌وگو با آنا در این باره گفت: پیش از این مهلت ثبت‌ درخواست دانشجویان تا پایان اردیبهشت اعلام شده بود که با توجه به حجم درخواست‌های دانشجویان، این مهلت تا 10 خرداد تمدید شده است.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: تاکنون حدود 5 هزار و 800 درخواست در سامانه سجاد ثبت‌ شده است. بعد از مهلت تمدید شده سامانه برای دانشجویان بسته و برای دانشگاه‌های مبدا فعال می‌شود تا بتوانند اعلام نیاز کنند.

ریاضی گفت: بعد از دانشگاه‌های مبدا، این سامانه دوباره برای دانشگاه‌های مقصد فعال می‌شود تا آنها نیز بتوانند به اعلام نیازها پاسخ دهند و امیدواریم که این روند تا پایان خرداد به اتمام برسد.