۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۵:۵۳
entekhabat kanon jonbesh narmafzari (3)

انتخابات شورای مركزی كانون جنبش نرم‌افزاری دانشگاه علامه طباطبائی با تشکیل مجمع عمومی، سه‌شنبه 26 اردیبهشت‌ماه در تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم و سیاسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این انتخابات حجت‌الاسلام کلهری به نمایندگی از نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند.

در مجمع عمومی كانون جنبش نرم‌افزاری دانشگاه علامه طباطبائی به تحلیل بررسی و عملکرد این کانون پرداخته شد.

در این نشست محمدعلی محسنی مؤسس و دبير كانون جنبش نرم‌افزاری دانشگاه علامه طباطبائی به ارائه گزارشی از برنامه‌های اجرا شده توسط این کانون برای مجمع عمومی پرداخت.

همچنین در این نشست از اعضای فعال کانون جنبش نرم‌افزاری نیز تقدیر شد.

در ادامه انتخابات كانون جنبش نرم‌افزاری برگزار که از 57 آرای مأخوذه مجمع عمومی نتایج زیر بدست آمد.

آرزو آئينه‌وند، (٣٤ رأي)

زهرا صلحي،‌ (٣٢ رأي)

مهسا سادات، (٢٩ رأي)

محمد‌حسين برهمه، (٢٩ رأي)

فاطمه اصفهاني، (٢٨ رأي)

سينا قلفي، (٢٠ رأي)

شبير آزادبخت (١٩ رأي)

گفتنی است در اولین جلسه شورای مرکزی کانون جنبش نرم‌افزاری دانشگاه علامه طباطبائی دبیر این کانون مشخص می‌شود.

گزارش تصویری: