۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۳:۰۳
satari_32445

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ایران عصر امروز در دانشگاه علامه طباطبائی حاضر می‌شود و چند طرح علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه را به بهره برداری می رساند.

به گزارش عطنا، ستاری عصر امروز، دوشنبه، 18 اردیبهشت‌ماه، ابتدا با حضور در ساختمان مرکز رشد وکارآفرینی دانشگاه علامه طباطبائی واقع در چهارراه جهان کودک، این مرکز که در دولت روحانی افتتاح شده بود، را راه‌اندازی می‌کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین در ادامه با حضور در پردیس دهکده المپیک موزه دانشگاه علامه‌ طباطبائی واقع در مجتمع فرهنگی آموزشی امام علی (ع) را افتتاح خواهد کرد.

گفتنی است از دیگر برنامه‌های دکتر ستاری، حضور در مهمانی شام استادان دانشگاه علامه طباطبائی است که امشب به مناسبت «گرامیداشت مقام استاد» در سالن ورزشی این دانشگاه برگزار می‌شود.

خبر تکمیل می شود.