همزمان با هفته پژوهش و فناوری سامانه پژوهشی؛ کتابخانه دیجیتال و 46 عنوان کتاب منتشر شده از سوی انتشارات دانشگاه رونمایی شد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی طی مراسمی که همزمان با هفته پژوهش و با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رییس و دیگر مسئولان دانشگاه برگزار شد، از سامانه پژوهشی، کتابخانه دیجیتال و 46 کتاب منتشر شده از سوی انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی رونمایی شد.

بر اساس اعلام معاونت پژوهشی با راه اندازی سامانه پزوهشی، از این پس بررسی گرنت سالانه، ارتقاء و ترفیع، و ایجاد صفحۀ خانگی اعضای هیات علمی به منظور روزآمدی اطلاعات در فرایندی الکترونیکی انجام خواهد شد. همچنین در بخش رونمایی از کتاب ها، 22 عنوان کتاب به عنوان تازه های نشر  شده در سال جاری و 24 عنوان دیگر  کتاب هایی بودند که طی یک سال گذشته تجدید چاپ شده است. در بخش رونمایی از کتابخانه دیجیتالی دانشگاه نیز، با راه اندازی کتابخانه دیجیتالی امکان دسترسی و استفاده اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه به پایگاه ها و منابع رسمی اطلاعات علمی داخل و خارج از کشور بر اساس تفاهم نامه های دانشگاه امکان پذیر می باشد.