mohamadreza rezvantalab

رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چیستی و چرایی جذب نیمه متمرکز و راه‌اندازی سامانه جامع جذب را تبیین کرد.

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، اولین نشست آموزشی کارشناسان و مسئولان دبیرخانه‌های جذب دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برگزار شد و محمدرضارضوان‌طلب در تشریح اهداف این نشست، 12 اصل از چیستی و چرایی جذب نیمه متمرکز و راه اندازی سامانه جامع جذب را تبیین کرد.

وی کرامت اعضای هیئت علمی، شفافیت جذب، تحقق عدالت در توزیع فرصت ها، معرفی همه استعداد‌ها به مؤسسات و دانشگاه‌ها، توسعه خانواده اعضای هیات علمی، رسیدگی به شکایات و ایجاد سیستم پاسخگویی، ایجاد امنیت شغلی و ثبات روحی در اعضای هیئت علمی را از اصول دوازده گانه جذب نیمه متمرکز و فعالیت سامانه جامع برشمرد.

در پایان، کارگروه‌های آموزشی سامانه و آئین نامه مقررات جذب در این نشست برگزار و پرسش‌ها و مشکلات جذب هر دانشگاهی توسط کارشناسان مرکز جذب مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.