farhangi khabgah (8)

امور فرهنگی خانه‌های دانشجویی در هفته آخر بهمن‌ماه اقدام به برگزاری چند اردوی دانشجویی و تعدادی برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در خانه‌های دانشجویی کرد که گوشه‌هایی از تصاویر دانشجویان حاضر در این برنامه‌ها به دست عطنا رسیده است.

به گزارش عطنا، از جمله برنامه‌هایی که در هفته گذشته به همت فعالان فرهنگی و با مدیریت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، می‌توان به اردوی دهکده آبی ویژه خواهران با ظرفیت 150 نفر، اردوی توچال ویژه برادران با ظرفیت 180 نفر و همچنین  اردوی کاشان و رصد شبانگاهی با تجهیزات نجومی  ویژه خواهران با ظرفیت 80 نفر در روز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه با استقبال خوب دانشجویان اشاره کرد.

همچنین در این هفته کلیه خانه‌های دانشجویی شاهد اکران و نقد و بررسی فیلم‌های مختلف بودند که دانشجویان زیادی در آن‌ها حضور پیدا کردند.

گفتنی است این معاونت از کلیه دانشجویانی که در این برنامه‌ها حضور داشتند، قدردانی کرده است و باشد که این برنامه‌ها ادامه پیدا کند و نویدبخش برنامه‌های متنوع در روزهای آینده شود.

گوشه‌هایی از این برنامه‌ها؛