nafac (9)

فیلم نفس به همت کانون فیلم و عکس دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری کانون موسیقی و کانون خیریه در روز چهارشنبه 20 بهمن در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری به نمایش درآمد.

به گزارش عطنا، این فیلم که آخرین ساخته نرگس آبیار است، پاییز ۹۵ در سینماهای ایران اکران شده و هنوز به سینمای خانگی راه نیافته است.

فیلم نفس در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر دو جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای شبنم مقدمی و جایزه بهترین فیلم در بخش نگاه ملی را به‌دست آورده است.

داستان فیلم روایت زندگی چهارکودک به نام‌های بهار، نادر، کمال و مریم است که به همراه پدرشان غفور و مادربزرگ خود در دهه ۵۰ زندگی می‌کنند و به تعبیر دیگر نفس می‌کشند.

همچنین گروه موسیقی دانشگاه علامه و نوازندگان گروه برسام در پایان مراسم به اجرای موسیقی سنتی پرداختند.

گفتنی است، تمام عوائد حاصل از فروش بلیط اکران این فیلم به دانشجویان بی بضاعت و همچنین منطقه دشتیاری سیستان و بلوچستان اختصاص می‌یابد.

گوشه هایی از این برنامه را می بینیم:
عکس: شکیبا شیرازی تهرانی- عطنا