estekhdam 2

دانشگاه علامه طباطبائی برای جذب نیروهای جدید در زمینه‌های کارشناس اداری، کارشناس مالی و کارشناس پژوهشی، کتابدار و غیره، آزمون استخدامی برگزار می‌کند، که ثبت‌نام آن تا 10 اسفندماه قابل انجام است.

به گزارش عطنا، دانشگاه علامه طباطبائی برای تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد موردنیاز خود در چهارچوب آئین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیئت‌ علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی و براساس مجوز هیئت‌ امناء دانشگاه و سازمان اداری و استخدامی کشور، تعدادی از افراد واجد شرایط را از طریق آزمون و مصاحبه عمومی و تخصصی و گزینش به‌صورت قراردادی (با پیش‌شرط گذراندن سه ماه دوره آزمایشی) برای خدمت در تهران به‌ کار می گیرد.

همچنین، ثبت‌نام در اين آزمون، منحصراً به‌صورت اينترنتي از طريق پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org‌ از روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۰۴ آغاز  شده و در روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ به پایان می‌رسد.

گفتنی است تمامی متقاضيان بايد علاوه بر مهارت‌های اختصاصی ذكر شده دارای مهارتهای 7 گانه فناوری اطلاعات  ( ICDL )  نيز باشند.

شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون را اینجا بخوانید.

مشخصات عناوین شغلی و مواد امتحانی را اینجا دریافت کنید.