fakhrayi

سجاد فخرایی، دانشجوی دانشگاه علامه و مسئول راهیان نور بسیج این دانشگاه در گفت‌وگو با عطنا درباره این برنامه گفت: اردوی راهیان نور بزرگترین عملیات فرهنگی دانشگاه‌ها است.

فخرایی افزود: هشتمین دوره اردوی راهیان نور دانشگاه علامه طباطبائی تحت عنوان بهشت خاکی8 در نیمه دوم اسفندماه با شرکت حدود 600 نفر از دانشجویان در دو بخش خواهران و برادران دانشگاه علامه طباطبائی به صورت مجزا برگزار می‌شود.

او تاریخ حرکت برادران را  17 تا 21 اسفندماه و تاریخ حرکت خواهران را 21  تا 25 اسفندماه عنوان کرد و گفت: مهلت ثبت نام تا دهم اسفندماه است و رفت و برگشت با قطار انجام می‌شود.

مسئول راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: امسال در راهیان نور از مناطق عملیاتی شلمچه، طلاییه، فتح المبین، علقمه، خرمشهر، کانال کمیل ، هویزه، هور و فکه بازدید خواهیم کرد.

ضمنا در اردوی بهشت خاکی هشت هیئت رئیسه، شورای فرهنگی دانشگاه و رئیس نهاد رهبری دانشگاه علامه طباطبائی و برخی از اساتید نیز حضور پیدا خواهند کرد.