hamayesh modiran gorooh zaban farsi donya (39)

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل از افزایش اجرایی شدن تفاهم نامه‌ها با دانشگاه‌های خارجی خبر داد و گفت: امسال ۴۴ درصد تفاهم نامه‌ها اجرایی شده است.

به گزارش عطنا، دکتر حسین سالارآملی در گفت‌وگو با مهر در خصوص آمار تفاهم‌نامه‌هایی که درسال جاری منعقد شده است گفت: در سال جاری برنامه ما این بود که فشار را از عقد تفاهم نامه‌ها خارج کرده و به اجرای تفاهم نامه‌ها تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: براساس آمار، تفاهم نامه‌هایی که در سال ۹۴ اجرایی شد حدود ۲۶ درصد بود که این میزان امسال به ۴۴ درصد رسیده است و تمرکز ما اجرایی کردن تفاهم نامه‌ها است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل وزارت علوم درباره تفاهم نامه‌های منعقد شده با کشور اتریش نیز گفت: تفاهم نامه‌ها با کشور اتریش از قبل منعقد شده بود و فقط این مسئله مانده بود تا نقشه راه فعالیت خودمان را برای چند سال آینده تبیین کنیم.

وی افزود: نقشه راه به همراه وظایف دانشگاه‌ها، کارگروه‌ها و مجموعه کسانی که دراین قضایا کار می‌کنند مشخص شده است.