kelas-dars-ostad-daneshgah-daneshgah

رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه مرکزی وزارت علوم گفت: طی سال جاری حدود ۱۴ بند آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های دولتی تغییرات جزیی کرده و اصلاح شد.

به گزراش عطنا، عبدالرضا باقری در گفت‌وگو با مهر، گفت: «آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های دولتی» تغییرات زیادی نداشته است.

وی ادامه داد: درطول سال ۹۵ حدود ۱۴ بند از «آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های دولتی» به علت مشکلاتی که داشته، تغییرات جزیی داشته و اطلاح شده است.

رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه مرکزی وزارت علوم افزود: اصلاحات این ۱۴ بند در راستای تسهیل مشکلاتی بوده که در فرایند استخدام اعضای هیئت علمی وجود داشته.

وی در ادامه درباره آیین‌نامه استخدامی دانشگاه‌های غیرانتفاعی نیز افزود: پیشنهادهایی در این خصوص از طرف برخی موسسات برای تغییر آیین‌نامه استخدامی غیرانتفاعی‌ها ارائه شده بود و ما در این رابطه نظر اتحادیه را پرسیده‌ایم آنچه مورد تایید باشد مبنا قرار گرفته و یک آیین‌نامه ویژه اعضای هیئت علمی غیرانتفاعی تدوین می‌شود.