daneshjoo

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان گفت: در جلسه معاونان دانشجویی دانشگاه‌های برتر کشور تاکید شد تا از پتانسیل دانشجویان در اداره امور صفنی و رفاهی دانشگاه‌ها استفاده شود.

به گزارش عطنا، علی اکبر کجباف در گفت‌وگو با مهر گفت: در جلسه اخیر معاونان دانشجویی دانشگاه‌های برتر کشور که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد موضوع فعالیت شوراهای صنفی بررسی و تاکید شد تا از ظرفیت و توان دانشجویان در اداره امور صنفی و رفاهی استفاده شود.

وی افزود: همچنین در این جلسه موضوع ساختار معاونت‌های دانشجویی دانشگاه‌های کشور نیز بررسی شد تا دانشگاه‌ها بتوانند از تجربه دانشگاه‌های موفق استفاده کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان تاکید کرد: دانشگاه‌های برتر کشور قصد دارند از تجربیات خود در خصوص اداره معاونت‌های دانشجویی در نشست معاونان دانشجویی سراسر کشور ارائه کنند.

کجباف خاطرنشان کرد: نتیجه جلسات معاونان دانشجویی دانشگاه‌های برتر به سازمان امور دانشجویان برای همفکری در اجرا و تدوین سیاست‌ها ارائه می‌شود.