book ketab payan nameh tahghigh maghale

دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی در جهت حمایت از تحقیقات پژوهشی دانشجویان و کارشناسان این دانشکده فراخوان ارسال آثار منتشر کردند.

به گزارش عطنا، دانشجویان و کارشناسانی که آثار پژوهشی آنها شامل کتاب و یا مقاله مطابق با «شیوه نامه تشویق پدیدآوردندگان آثار» نگاشته شده است، می‌توانند آثار خود را از پانزدهم دی ماه تا دهم بهمن ماه ۹۵ به منظور بهره‌مندی از وجه تشویقی به کارشناس پژوهشی دانشکده ارائه کنند.

مقالات مازاد بر تعهد فارغ‌التحصیلی دانشجویان مقطع دکتری شامل این طرح می‌شود و یک مقاله علمی پژوهشی که برای دفاع از رساله دکتری و فارغ التحصیلی است، شامل این حمایت نخواهد شد.

بنابراین گزارش کلیه مستندات ذکرشده در شیوه نامه بویژه مدارک مربوط به اعتبار و مرتبه علمی نشریات داخلی (علمی پژوهشی و علمی ترویجی) و خارجی (web of science,scopus, isc, master journal list, google scholar) و ضریب تاثیر نشریات خارجی، جهت بررسی و امتیازدهی ضروری است و آثار فاقد این مدارک مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.

برای دریافت «شیوه نامه تشویق پدیدآوردندگان آثار» به اینجا مراجعه کنید.