۲۲ دی ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱
kelas-dars-ostad-daneshgah-daneshgah

فراخوان جذب اعضای هیئت علمی (پیمانی و طرح سربازی) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور (بهمن ماه ۱۳۹۵) از ۱۶ بهمن منتشر می‌شود و داوطلبان تا ۳۰ بهمن می‌توانند ثبت نام کنند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، برنامه زمانبندی هفدهمین فراخوان نیمه متمرکز جذب اعضای هیئت علمی (پیمانی و طرح سربازی) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور (فراخوان بهمن ماه ۱۳۹۵) اعلام شد.

پیرو سیاست‌های ابلاغی از سوی شورایعالی انقلاب فرهنگی و هیئت عالی جذب، فرآیند هفدهمین فراخوان نیمه متمرکز جذب اعضای هیئت علمی (پیمانی و طرح سربازی) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از ۲۰ دی ماه ۹۵ آغاز می‌شود و تا ۱۵ اسفندماه ادامه دارد.

فراخوان از ۱۶ بهمن منتشر می‌شود و داوطلبان تا ۳۰ بهمن فرصت دارند در این فراخوان شرکت کنند.

فرآیند جذب از سوی دانشگاه‌ها نیز از ۱۵ اسفندماه آغاز می‌شود و تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۶ ادامه دارد.

jadval-zaman-bandi-farakhan-jazb-azaye-heyat-elmi