رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: ۳۰ کنگره استانی و ۵۰۰ یادواره دانشگاهی در سال ۹۳ در سراسر کشور برگزار شده است.

به گزارش عطنا، محمد ودود حیدری رئیس سازمان بسیج دانشجویی در آیین اختتامیه کنگره ملی شهدای دانشجو با اشاره به سابقه دیرینه برگزاری یادواره‌های شهدای دانشجو در دانشگاه‌ها گفت: این اولین کنگره ملی شهدای دانشجو با مشارکت همه دانشگاه‌ها در سراسر کشور است.

دبیر کنگره ملی شهدای دانشجو با اشاره اهداف برگزاری این کنگره ،گفت: بیش از یکصد دانشجوی شهید که جزو فرماندهان و تاثیرگذاران جنگ بوده اند تا کنون شناسایی شده است.

وی گفت: تاکنون 30 کنگره استانی و 500 یادواره دانشگاهی در سال 93 در سراسر کشور برگزار شده است.

حیدری ادامه داد: دانشجویان و متولیان برگزاری کنگره شهدای دانشجو از 2000 خانواده شهید بازدید کرده اند و از نزدیک با زندگی خانواده های این شهیدان آشنا شده اند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی در پایان گفت: برگزاری این کنگره باعث همدلی و همکاری در دانشگاهها شده است.

منبع: فارس