zakiani

با حکم حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، غلامرضا ذکیانی رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه شد.

به گزارش عطنا، زکیانی جایگزین علی اصغر مصلح شده که قرار است عازم فرصت مطالعاتی در خارج از کشور شود.

مصلح دارای دکترای فلسفه است و بیش از یک سال سکان مدیریت دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی به عنوان بزرگترین دانشکده دانشگاه علامه طباطبائی را بر عهده داشت.

زکیانی هم دارای دکترای فلسفه و منطق و عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی است. او که متولد 15 شهریور 45 در ارومیه است، بعد از جدا شدن معاونت فرهنگی و اجتماعی از معاونت دانشجویی در دانشگاه علامه، مدیریت آن را در بهار سال 93 بر عهده گرفت و ساختمان آن را از کوچه نادر به خیابان کریم‌خان نبش آبان شمالی انتقال داد.

رئیس جدید دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه پیش از این، مشاور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، مدیر مرکز کارآفرینی و رشد و همچنین مسئول راه‌اندازی اولین مرکز رشد علوم انسانی کشور بوده است.

گفتنی است مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجه، صبح سه‌شنبه در این دانشکده برگزار می‌شود.