download
مرکز آموزش معاونت فرهنگی با همکاری کانون تئاتر دانشگاه سلسله جلسات "انتقال تجربیات هنری" را برگزار می کند.

به گزارش عطنا، مرکز آموزش به دلیل استقبال گرم دانشجویان در کلاس های هنری،اقدام به برگزاری نشست های صمیمی با بازیگران مطرح و پیشکسوت کرد.

در این برنامه  از اساتیدی چون:رضا کیانیان و شهاب حسینی هم در جلسات بعد دعوت شده است. اولین برنامه با حضور :برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (دو فیلم با یک بلیت) نهمین جشنواره فیلم فجر - ۱۳۶۹-نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (همسر) دوازدهمین جشنواره فیلم فجر - ۱۳۷۲- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد ( فیلم های آقا یوسف و آلزایمر) بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر - ۱۳۸۹ مهدی هاشمی ، سه شنبه 19اسفند برگزار می شود.این برنامه  به صورت رایگان است و مکان برگزاری ، سالن اجتماعات ساختمان معاونت فرهنگی می باشد.

سروش صحت