۱۲ دی ۱۳۹۵ ۰۹:۱۴
کد خبر: ۶۲۲۸۹
poster-ejlas-komite

نخستین اجلاس ملی کمیته‌های دستگاهی کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی 13 دی ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.


به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه، برگزاری این مراسم در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در بسط و توسعه کرسی‌های آزاداندیشی و نظریه‌پردازی به همت دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه علامه طباطبائی انجام می‌شود.


در این اجلاس دکتر مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، روسای شوراهای علمی کرسی‌های علمی دبیرخانه هیئت حمایت و همچنین روسا و معاونین دانشگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی سراسر کشور، پژوهشگران و فرهیختگان حوزه علوم انسانی حضور دارند.


در پنل دوم این همایش، علیرضا بندانی رئیس محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان، هوشنگ طالبی رئیس محترم دانشگاه اصفهان، نجف لکزایی رئیس محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، عبدالحسین خسروپناه دبیر محترم هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، غلامعلی افروز رئیس محترم کرسی‌های علوم رفتاری،  مصطفی ملکوتیان رئیس محترم کرسی‌های علوم اجتماعی و عبدالحمید نقره‌کار رئیس محترم کرسی‌های معماری و شهرسازی به ارائه گزارش عملکرد و اقدامات انجام شده در زمینه فعال‌سازی کمیته دستگاهی دانشگاه‌های خود و همچنین پرسش و پاسخ پیرامون نحوه فعال‌سازی کمیته‌های دستگاهی می‌پردازند.


بررسی و آسیب شناسی فعالیت‌های چند ساله کمیته‌های دستگاهی سراسر کشور و عملکرد هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی در ایجاد نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری از اهداف این اجلاس است.


گفتنی است در این همایش از صاحبان نظریه، نوآوری و نقدهای موفق که تحت نظارت دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی موفق به دفاع از طرح‌نامه خود شده‌اند، تجلیل و سند ملی اعطا خواهد شد.


poster-ejlas-komite

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار