معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت:‌ محور اصلی حرکت دانشگاه‌ها قانون است و تمام مجموعه‌های دانشجویی در قالب قانون حق فعالیت دارند.

به گزارش عطنا، سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در حاشیه بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی در جمع خبرنگاران گفت: قانون فصل‌الخطاب است و محور اصلی حرکت دانشگاه‌ها نیز بر اساس قانون است، بنابراین تمام مجموعه‌های دانشجویی در چارچوب قانون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود:‌ باید همه پایبند قانون باشیم و حتی جایی که قانون ما را محدود می‌کند بهترین راه پایبندی به قانون است و در این صورت دانشگاه‌ها به سمت نشاط می‌روند همانطور که از سال قبل روند باز شدن فضا در دانشگاه‌ها آغاز شده است.

وی همچنین از برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجو در روز شانزدهم اسفندماه خبر داد و گفت: این کنگره که از ابتدای سال در استان‌ها به صورت استانی پیگیری می‌شد شانزدهم اسفندماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

منبع: فارس