به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، در اولین هفته از لیگ فوتسال دانشجویان پسر منطقه یک کشور که پنجشنبه 7 اسفند به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید تیم فوتسال پسران دانشگاه علامه در اولین دیدار خود با تیم دانشگاه امیر کبیر روبرو شد.

در این مسابقه ابتدا تیم دانشگاه امیرکبیر با یک گل جلو افتاد و سپس با گل احسان نوروزی دانشجوی رشته حقوق تیم دانشگاه علامه این بازی نفس گیر به تساوی یک - یک رسید و در نهایت نیز با همین نتیجه به اتمام رسید.

شایان ذکر است که در ادامه این رقابت ها هفته بعد پنج شنبه 13 اسفند تیم دانشگاه علامه به مصاف قهرمان دور قبل مسابقات، دانشگاه شریف، می رود.

لازم به ذکر است این مسابقات اولین بار است که به صورت لیگ برگزار می شود و دانشگاه علامه در هفته دوم اردیبهشت میزبان این مسابقات خواهد بود.