Dr Hoseini (1)

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: طی چند ماه آینده ۳۰ مرکز مشاوره تندرستی جدید در دانشگاه‌های کشور راه اندازی و تجهیز می‌شوند.

به گزارش عطنا، مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با مهر گفت: اعتبار لازم برای راه اندازی مراکز مشاوره تندرستی در دانشگاه‌ها تامین شده است و طی چند ماه آینده ۳۰ مرکز مشاوره تندرستی جدید در دانشگاه‌های کشور راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: درحال حاضر ۲۰ مرکز مشاوره تندرستی در دانشگاه‌های کشور مشغول به فعالیت هستند که طی چندماه آینده تعداد این مراکز به ۵۰ مرکز افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: در مراکز مشاوره تندرستی مشکلات جسمی و حرکتی دانشجویان به صورت علمی ارزیابی و پیگیری می‌شود.

صدیقی خاطرنشان کرد: با راه اندازی و تجهیز این مراکز می‌توانیم شناخت دقیق‌تر و بهتری از وضعیت جمسی دانشجویان داشته باشیم.