mahdaviyat

به گزارش عطنا به نقل از شبستان، کانون مهدویت دانشگاه علامه طباطبائی سلسله نشست‌های تخصصی با عنوان «از اربعین حسینی تا تمدن مهدوی» را برگزار می‌کند.

بنابر این گزارش، این سلسله نشست‌های تخصصی با محوریت موضوع نقش امام حسین علیه السلام در مهدویت و امر ظهور برگزار می‌شود.

سرفصل‌هایی که برای این سلسله نشست‌ها اعلام شده است: عبارتند از «مواجهه انبیاء و رسولان با تربیت‌های حسینی»، «نقش امام حسین علیه السلام در مسیر ظهور به عنوان چراغ هدایت»، «نقش امام حسین علیه السلام در مسیر ظهور به عنوان کشتی نجات» و «کاروان حسینی الگوی حرکت به سوی ظهور».

نشست‌های تخصصی مهدویت دانشگاه علامه طباطبائی پنج شنبه‌ها مصادف با ،6 ، 13 و 20 آبان ماه از ساعت 14 اتا 16 برگزار می‌شود.

این نشست‌ها در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی واقع در خیابان شهید بهشتی، جنب خیابان احمد قصیر برگزار می‌شود.

گفتنی است، علاقمندان برای حضور در این نشست‌ها می‌توانند برای ثبت نام مشخصات خود را به شماره 09011830967 و یا آیدی تلگرام mahdaviat-admin@ ارسال کنند.