kelas-maaref-daneshgah

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد: امسال ۱۰۰ دانشجوی جدید در این مرکز پذیرش شدند و درس فلسفه اسلامی به دروس حوزه علوم اسلامی دانشگاه اضافه شد.

به گزارش عطنا، حجت الاسلام جلیل محمدی در گفت‌وگو با مهر گفت: کلاس‌های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اول مهرماه سال جاری آغاز شده است.وی ادامه داد: امسال ۱۰۰ دانشجوی جدید در مرکز حوزه علوم اسلامی دانشگاه امیرکبیر پذیرش شدند، بیشتر دانشجویان پسر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بیشتر دانشجویان خانم از دانشگاه‌های دیگر پذیرش شده اند.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: طی ۴ سالی که این مرکز راه اندازی شده، تعداد هزار دانشجو در این دوره‌ها شرکت کرده و 6 ترم و ۶۰ واحد را گذرانده اند.

وی ادامه داد: امسال به درخواست دانشجویان درس فلسفه اسلامی به دروس حوزه علوم اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه شد.

محمدی افزود: با توجه به این مسئله که دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجویان رشته فنی هستند و ضعف فلسفه را احساس می‌کنند به درخواست آنها این درس به دروس حوزه علوم اسلامی دانشگاه اضافه شد.