abbas-abas-pur

دکتر عباس عباس‌پور، بنا به پیشنهاد رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی و با حکم دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، به مدت دو سال، سکان هدایت گروه مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی را بر عهده گرفت.

به گزارش عطنا، تالیف کتاب مدیریت منابع انسانی پیشرفته و ترجمه کتاب های بهبود مدارس از طریق رهبری معلم و روان‌شناسی سازمانی برای مدیران از جمله آثار دکتر عباس پور است.

وی در سال 88 معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت وزارت آموزش وپرورش بوده است.

همچنین پیش از این، عباس‌پور در سمت‌های معاون وزیر، مدیر کل دفتر توسعه مدیریت، فناوری و تحول اداری وزارت آموزش و پرورش و همچنین مدیر کل دفتر ارتقای علمی وزارت آموزش و پرورش و مدیریت گروه رشته مدیریت وزارت آموزش و پرورش بوده است.

افتخار چهل درصد جانبازی و نیز انتخاب به عنوان دانشجوی نمونه کشور در سال 75 تکمیل کننده سوابق اوست.