autonoma-univercity-spania

در راستای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما اسپانیا، نشستی دو روزه در تاریخ 19 و 20 مهرماه، برابر با 9 و 19 اکتبر، با عنوان «ایران، اسپانیا، تصویرها و تصورها» در محل دانشگاه آتونوما مادرید برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه، این نشست به عنوان نخستین گام و به دنبال تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما مادرید، در راستای نزدیک کردن روابط میان این دو مرکز دانشگاهی است.

این نشست با حضور استادان دو دانشگاه در چهار بخش مختلف، به بررسی اشتراک‌های میان دو کشور در زمینه های مختلف فرهنگی، هنری و علمی می‌پردازد و طی آن با برگزاری 14سخنرانی و دو میزگرد علمی، در خصوص نقاط مشترک فرهنگی و توسعه همکاری‌ها مطالب و مباحثی ارائه خواهد شد.

بر اساس اعلام دکتر نجمه شبیری، مدیر گروه اسپانیایی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست دکتر مرجان فرجاه مدیر گروه آموزشی زبان روسی و چینی در خصوص سینمای شعر و مدیر گروه زبان اسپانیایی در خصوص سفرنامه به ایران سخنرانی خواهند کرد.