jashnvare-teatr-arusaki-daneshjuee

دبیرخانه چهاردهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی دانشجویان زمانبندی مرحله بازبینی آثار متقاضی حضور در این جشنواره را اعلام کرد.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی این جشنواره، تمامی آثار راه یافته به جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی دانشجویان در محدوده زمانی ۲۵ تا ۳۰ مهر ماه سال جاری مورد بازبینی قرار می‌گیرند.

طبق اعلام دبیرخانه در این مرحله ۱۲۰ گروه نمایشی در بخش‌های مختلف حضور دارند که از ۲۵ مهر ماه و طبق جدول زمانبندی بازبینی می‌شوند.

در این مرحله آثار عروسکی از دانشگاه‌های هنر و معماری، هنر، علمی کاربردی واحد هنر ارشاد تبریز، دانشگاه دامغان، دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی واحد سپیدان، دانشگاه آزاد تبریز، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌های هنرهای زیبا، سوره، علوم تحقیقات، علامه طباطبائی، تربیت مدرس و پردیس بین‌المللی فارابی حضور دارند.

چهاردهمین جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویان توسط دانشگاه هنر و با دبیری محمد تقی پور در آذر ماه ۱۳۹۵ و در تهران برگزار می‌شود.