Sandoogh Refah

با دستور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری، طرح بخشودگی جرائم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان آغاز شد.

به گزارش عطنا و به نقل از روابط عمومی صندوق رفاه، دکتر محمد فرهادی در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه ایلام گفت: به مناسبت عید غدیر خم و هفته دفاع مقدس و برای مراعات حال دانشجویان و دانش‌آموختگان، صددرصد جرائم دانش آموختگان بدهکار به صندوق بخشیده می شود.

وی افزود: دانشجویانی که از امروز تا 15 مهرماه بدهکاری‌های خود را به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به صورت یکجا پرداخت کنند جرایم آن‌ها بخشیده خواهد شد.

دکتر فرهادی تصریح کرد: به موجب این طرح دانش آموختگانی که به این صندوق بدهکار بوده و به علت عدم پرداخت به موقع اقساط، دارای جریمه دیرکرد هستند، می‌توانند طبق تاریخ اعلام شده، تا 15 مهر با مراجعه به سامانه صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.bp.swf.ir و بازپرداخت یکجای بدهی خود، از این بخشودگی استفاده کنند.