۳۰ شهريور ۱۳۹۵ ۱۳:۳۲
zan-dar-eslam

رئیس کارگروه مطالعات زنان و خانواده در شورای تحول علوم انسانی اعلام کرد: دانشگاه های مختلف امسال می‌توانند در رشته دکتری «حقوق زنان در اسلام» دانشجو پذیرش کنند.

به گزارش عطنا، محمد اسحاقی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به تایید و تصویب رشته دکتری «حقوق زنان در اسلام» گفت: در دفترچه کنکور دکتری امسال، رشته «حقوق زنان در اسلام» قرار گرفته و دانشگاه‌های ‌مختلف می‌توانند در این رشته دانشجو پذیرش کنند.

وی ادامه داد: در گذشته به صورت محدود فقط دانشگاه تربیت مدرس دو دوره مجوز برگزاری این رشته را اخذ و اقدام به برگزاری آن کرده بود.

رئیس کارگروه مطالعات زنان و خانواده در شورای تحول علوم انسانی ادامه داد: در مجموع گرایش «زن و خانواده» در مقطع کارشناسی ارشد و گرایش «حقوق زن در اسلام» در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری راه اندازی شده و در حال اجرا است و مابقی موارد بعد از اینکه تایید و تصویب شود به اجرا در خواهد آمد.