تیم شطرنج پسران دانشگاه نخستین حضور خود را در مسابقات شطرنج دانشجویان منطقه یک  کشور تجربه کرد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) از تربیت بدنی دانشگاه علامه ، این مسابقات از 12 دانشگاه حاضر در منطقه با اعلام آمادگی تیم های (دانشگاه شریف، تهران، خوارزمی، تربیت مدرس، خواجه نصیر، علامه طباطبایی ) در هفته پایانی بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه شریف برگزار شد که در آن شطرنج بازان علامه که در مسابقه سیمولتانه دانشگاه تجربه بازی مقابل احسان قائم مقامی را داشتند و به انتخاب وی به عنوان شطرنج بازان برتر دانشگاه به این مسابقات معرفی شدند در اولین دیدار خود مقابل میزبان مسابقات در مسابقه ای نزدیک به تساوی 2- 2 رسیدند. در ادامه شطرنج بازان علامه پس از برتری 3-1 مقابل دانشگاه خوارزمی به دیدار دانشگاه تهران رفتند که در این دیدار با نتیجه 2.5 - 1.5 نتیجه را واگذار کرده و در نهایت به عنوان چهارمی مسابقات دست یافتند.

در این مسابقات میلاد شکوری با کسب 2 برد و یک باخت پر امتیاز آورترین شطرنج باز دانشگاه شد و از طرف سرپرست فنی مسابقات به عنوان عضو هیئت ژوری مسابقات شطرنج منطقه انتخاب گردید.

IMAG0828