۰۲ شهريور ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰

فارسی‌آموزان حاضر در هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی، ضمن خرید از بازار تجریش، از حرم امام زاده صالح دیدن کردند.

به گزارش عطنا، در این بازدید، فارسی‌آموزان، به صورت گروهی از مغازه و پاساژها خرید کردند. جالب‌ترین بخش بازدید امروز، حضور در حرم امام زاده صالح بود، خصوصاً برای فارسی‌آموزان خانم که با چادر نماز وارد حرم شدند. این کار برای آنها بسیار جذاب و جالب به نظر می‌رسید. اولین کار آنها پس از پوشیدن چادر، عکس خویش‌انداز (سلفی) با چادر در کنار حرم بود.

شایان ذکر است هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.

گزارش تصویری این بازدید را در عکس‌های زیر ببینید.