۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵

فارسی‌آموزان حاضر در هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، بازدیدکردند و با میراث مکتوب ایران، اسناد تاریخی و خطی و نحوه استفاده از کتابخانه ملی آشنا شدند.

به گزارش عطنا، کاروان فارسی‌آموزان خارجی طی برنامه‌های فرهنگی دوره دانش‌افزایی زبان فارسی، از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بازدید کردند و طی آن، با تالارهای دوازده‌گانه، گالری‌ها، موزه کتاب و میراث مستند ایران و... آشنا شدند.

بازدید از آرشیو روزنامه‌های دوره مشروطه، نیز از بخش‌های جذاب مراسم امروز بود که توجه فارسی‌آموزان را جلب کرد. از حاشیه‌های جالب این بازدید، اهدای چند جلد کتاب توسط سیمانتا رای، فارسی‌آموز هندی، به کتابخانه ملی ایران بود.

لازم به ذکر است هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و با میزبانی و همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.

گزارش تصویری این بازدید را در زیر ببینید.