۰۱ شهريور ۱۳۹۵ ۱۴:۵۰

Fereidoon Kenar (6)

عصر یکشنبه 31 مرداد ماه 95، بخشی از سواحل فریدون‌کنار دریای مازندران، توسط استادان، کارشناسان و کارمندان معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی پاکسازی شد.

به گزارش عطنا، اعضای هیئت علمی و جمعی از کارشناسان دانشگاه علامه طباطبائی که جهت شرکت در کارگاه ارتقاء مهارت‌های پژوهشی، به فریدون‌کنار، سفر کرده‌بودند، با حضور در سواحل این شهر، اقدام به جمع‌آوری زباله‌هایی کردند که محیط ساحل را آلوده کرده بود.

گفتنی است که عده‌ای از مسافران و افراد حاضر در ساحل نیز با مشاهده این فعالیت دانشگاهیان علامه‌طباطبائی، با آنان همراه شده و به پاکسازی ساحل پرداختند.

لازم به ذکر است مجتمع آموزشی رفاهی کیش مهر، که کارگاه مزبور در آن برگزار شد، به تازگی با حضور  رئیس دانشگاه علامه افتتاح شده است.