۲۹ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵

arbaeen

گروه های علاقه مند به برپایی موکب دانشجویی در مسیرهای پیاده روی اربعین حسینی تا ۱۲ شهریور برای ثبت نام فرصت دارند.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، چند سالی است که با توجه به بیداری اسلامی شکل گرفته مردم از دورترین نقاط دنیا خود را چند روز قبل از اربعین برای رجعت به کربلا- با پای پیاده- به نجف، بغداد یا بصره  می رسانند تا این مسیر را یا حسین و یا اباالفضل گویان به سمت کربلا طی کنند؛ از کودکانی که در آغوش پدران و مادرانشان هستند گرفته تا پیرمردان و پیرزنانی که قامتشان به اندازه یک رکوع خمیده است و حتی مردانی که به خاطر نداشتن پا، با دستان زورمندشان قدم در این راه می گذارند.

کمیته مواکب ستاد اربعین دانشگاهیان جهت تسهیل خدمت رسانی به زائران حسینی از نهادها و تشکل های دانشجویی که قصد برپایی موکب در مسیرهای پیاده روی اربعین و مرزهای مهران و چزابه و یا تجهیز مدارس در نجف و کربلا را دارند ثبت نام به عمل می آورد.

متقاضیان برای ثبت نام تا ۱۲ شهریور ۹۵ فرصت دارند همچنین علاقمندان می توانند برای اطلاع بیشتر به نشانی jahadgaran.org مراجعه کنند.