ماده واحده «اعطاي مزايا و تسهيلات به دارندگان گواهينامه‌هاي تخصصي درجه يك و دو حفظ، قرائت و آموزش قرآن كريم» توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد.

این ماده واحده به بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده است.

مطابق این ماده واحده دارندگان گواهينامه‌هاي تخصصي درجه يك و دو حفظ، قرائت و آموزش قرآن كريم، در فهرست افتخارات(فعاليت‌هاي نخبگاني) بنياد ملي نخبگان قرار مي‌گيرند.

همچنین چنانچه دانش آموخته يكي از رشته‌هاي قرآني مجموعه الهيات و معارف اسلامي در يكي از مقاطع دانشگاهي باشند، مي‌توانند بدون شركت در آزمون و با اخذ پذيرش دانشگاه محل تقاضاي خود در يك مقطع بالاتر در همان رشته ادامه تحصيل دهند.

همچنین افزون بر این، دانش آموختگان دانشگاهي ساير رشته‌ها كه موفق به اخذ گواهينامه‌هاي فوق الذکر شده‌اند، در صورت كسب حداقل هشتاد درصد امتياز نهايي آخرين نفر پذيرفته شده در رشته مورد تقاضا، پذيرفته خواهند شد.

منبع: مهر