۲۶ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۶
کد خبر: ۴۷۰۲۴


 kelas-khali


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص تعیین تکلیف مدرسان و استادان فنی و حرفه‌ای که بعد از انتقال از آموزش و پرورش به آموزش عالی با مشکلاتی مواجه شده‌اند، توضیحاتی را ارایه داد.


به گزارش عطنا، مسعود شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عدم تعیین تکلیف مدرسان و استادن فنی و حرفه‌ای بعد از انتقال از آموزش و پرورش به آموزش عالی گفت: مصوبه‌ای در سال ۸۹ بوده است که براساس آن وزارت آموزش و پرورش می‌توانست یک عده از حق التدریس‌ها را استخدام کند.


 وی ادامه داد: ظاهرا تعدادی از حق التدریس‌ها در آموزشکده‌های فنی حرفه‌ای و هنرستان‌های آن زمان جذب هم شده بودن اما بعد از سال ۹۰ که آموزشکده‌های فنی حرفه‌ای‌ها طبق ماده ۲۳ برنامه پنجم از آموزش و پرورش جدا شدند این حق‌التدریس‌ها دیگر جذب نشدند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: در آن زمان تعداد این افراد حدود ۳ هزار نفر بود و این حق التدریس‌ها معتقد بودند که دانشگاه فنی حرفه‌ای باید این افراد را استخدام کند.


وی افزود: برهمین اساس دکتر رضایی ریاست وقت دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال ۹۲ نامه‌ای به مجلس ارسال می‌کند که مرکز پژوهش‌های مجلس و معاون اول رئیس جمهور دکتر جهانگیری به آن پاسخ می‌دهند. پاسخ هم دلالت بر این دارد که در نهایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای وابسته به وزارت علوم است و باید طبق مقرارت خود اقدام کند و تعهدی در پذیرش این افراد ندارد.


شفیعی افزود: از آنجایی که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیگیر این مسئله بودند تا به نوعی آن را حل کنند و دانشگاه نیز نمی‌خواهد تا زحمات این افراد نادیده گرفته شود، برای همین جلسات مختلفی تاکنون با مسئولان ذیربط برگزار شده است.


وی ادامه داد: آنچه مسلم است این افراد برای اینکه در دانشگاه به عنوان عضو هیات علمی فعالیت کنند، باید از طریق فراخوان وزارت علوم شرکت کنند که تاکنون نیز تعدادی از آنها از طریق فراخوان سال ۹۱ پذیرش شده اند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: عده‌ای نیز از فراخوان ۹۴ جذب می‌شوند. به گفته نماینده این افراد تعداد حق‌التدریسی‌ها ۷۰۰ نفر بیشتر نیست که باید وزیر علوم آن را بررسی کند.


شفیعی افزود: در جلسه‌ای که با وزیر علوم دراین رابطه برگزار شد نیز یکی ازدغدغه‌های وزیر علوم این بود که این مسئله را چگونه حل کنیم . البته دانشگاه فنی و حرفه‌ای گزارش کاملی در این خصوص ارائه داده است.


وی افزود: یکی از مشکلات افراد حق التدریس که باعث می‌شد در فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم پذیرش نشوند، مسئله سن آنها است که وزارت علوم قرار است دراین زمینه راه حلی ارایه کند.


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: در جلسه با وزیر علوم نیز توضیح داده شد که این افراد بهتر است برای جذب از طریق آموزش و پرورش اقدام کنند، چون در آن وزارتخانه پرسنل و افرادی که تدریس می‌کنند در یک سطح قرار دارند.


وی افزود: در حال حاضر هم اگر سازمان برنامه بودجه به دانشگاه بودجه و ردیف استخدام اختصاص دهد تا مسئله حل شود، افرادی که استخدام می‌شوند چون بدون فراخوان جذب شده اند، کارمند معمولی محسوب شده و در نتیجه از ماموریت اصلی خود که تدریس است دور می‌شوند.


شفیعی گفت: در هر صورت در حال کار بررسی مسئله هستیم تا محدودیت‌ها برداشته شود و توصیه من به این افراد این است که صبر داشته باشند همان گونه که تاکنون صبرکرده اند، سعی ما این است که با رعایت قانون و ضوابط راه حلی پیدا کنیم تا مشکل این افراد حل شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار