qanbari931129

علیرضا قنبری کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) گفت: به دلیل همزمانی ارسال آثار با امتحانات میان ترم دانشجویان انتظار این میزان استقبال و دریافت آثار را نداشتیم، اما به دلیل فراخوان و اطلاع‌رسانی مناسب از سوی دبیرخانه و همکاری دانشگاه‌ها شاهد استقبال بسیار خوبی از سوی دانشجویان بودیم.

qanbari931129

وی در ادامه، دانشگاه‌های الزهرا، علامه طباطبائی و تهران را به لحاظ میزان شرکت کننده، به ترتیب دارای بیشترین آثار ارسالی به دبیرخانه معرفی کرده و افزود: در بخش مسابقه آثار به ترتیب بخش‌های یادداشت، مقاله ادبی و هنری، سرمقاله و مقاله فرهنگی دارای بیشترین شرکت کننده، و در بخش مسابقه نشریات؛ نشریات علوم انسانی دارای بیشترین شرکت کننده بودند.

لازم به ذکر است جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور از 10 تا 12 اسفندماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.