جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های تهران از یکشنبه 18 بهمن‌ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در این خصوص به خبرنگار عطنا، گفت: در این رویداد فرهنگی از دانشگاه علامه طباطبائی نیز به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی کشور دعوت شده است تا در این جشنواره شرکت کند.

ghanbari

علی‌رضا قنبری در رابطه با تعداد غرفه‌های اختصاص یافته به دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار داشت: در این جشنواره، دانشگاه دارای یک غرفه است و درآن تمام نشریاتی که امسال در دانشگاه منتشر شده‌اند در معرض دید عموم قرار می‌گیرند و  چون جشنواره داخلی دانشگا‌ه‌های تهران است بنابراین رتبه برتری وجود نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در این جشنواره صرفا دانشگاه‌های تهران شرکت می‌کنند، افزود: جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور قرار است از 11 تا 13 اسفند‌ماه در مصلای تهران برگزار شود که در این جشنواره تمام دانشگاه‌های کشور حضور دارند.