۲۱ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴
کد خبر: ۴۶۴۰۱
Salimi---Wide

رئیس دانشگاه علامه گفت: اگر فارسی‌آموزان بتوانند فارسی را به خوبی یاد بگیرند، ارتباط نزدیکی بین دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌های دنیا شکل می‌گیرد. از این همین رو با دانشگاه‌های کشورهای دیگر، در ارتباط هستیم.


دکتر سلیمی درباره برگزاری دوره‌هایی مثل هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی، گفت: دانشگاه علامه اولین دانشگاهی است که آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان را بنیاد نهاده است. تجربیات جدید غیرفارسی زبانان؛ در مورد آموزش زبان فارسی، می‌تواند دانشگاه را به علاقه‌مندان این رشته معرفی و در عین حال به غنای علمی آموزشی این رشته بیافزاید.


رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه فارسی‌آموزان می‌توانند پل ارتباطی دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های خارجی باشند، اظهار داشت: اگر فارسی‌آموزان بتوانند فارسی را به خوبی یاد بگیرند، ارتباط نزدیکی بین دانشگاه‌های ایران و دانشگاه‌های دنیا شکل می‌گیرد. از این همین رو با دانشگاه‌های کشورهای دیگر در ارتباط هستیم.


وی اضافه کرد: در دانشگاه استانبول ترکیه حدود 450 دانشجوی زبان فارسی و در دانشگاه‌های هند نیز تعداد زیادی دانشجوی فارسی‌آموز حضور دارند. اگر این فارسی آموزان در دانشگاه‌های ایران حضور پیدا کنند، می‌توانند پل ارتباطی دانشگاه کشور خود، با دانشگاه‌های ایران باشند.


سلیمی در خصوص صعود دوپله‌ای زبان فارسی در بخش علمی، عنوان کرد: هر قدر آشنایی به زبان فارسی بیشتر شود، طبیعتا منابع علمی نگاشته شده به فارسی، بیشتر مورد رجوع علم آموزان دنیا قرار می‌گیرد که این امر به نوبه خود موجب بالارفتن رتبه‌ دانشگاه‌های ایرانی و همچنین افزایش زبان فارسی در مراجع سنجش علمی می‌شود.


وی درباره چگونگی میزبانی دانشگاه علامه گفت: همکاران من تمام تلاش‌ خود را برای برگزاری هر چه بهتر این دروه دانش افزایی زبان فارسی انجام می‌دهند.


لازم به ذکر است هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار