رئیس دانشگاه علم و صنعت از برگزاری جلسه ای میان روسای دانشگاه های شهر تهران، وزیر علوم و معاونان این وزارتخانه خبرداد.

محمدعلی برخورداری گفت: صبح امروز روسای دانشگاه های شهر تهران با وزیر علوم جلسه داشتند که در این جلسه درخصوص مباحث اجرایی دانشگاه ها صحبت شد.

وی افزود: در این جلسه امور مربوط به هماهنگی و اجرایی دانشگاه ها در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و حقوقی بررسی شد و وزیر علوم معتقد بود که باید در اجرای این امور نوعی اشتراک نظر ایجاد شود.

رئیس دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: در این جلسه تاکید شد تا دانشگاه ها در خصوص اجرای آیین نامه ها و فعالیت های علمی و آموزشی خود اختلاف نظر نداشته باشند و یک رفتار مشترک در این زمینه وجود داشته باشد.

برخورداری خاطرنشان کرد: روسای دانشگاه های شهر تهران تاکید داشتند این نوع جلسات به طور مرتب در طول سال برگزار شود تا دانشگاه ها بتوانند برنامه های خود را با وزارت علوم مطرح کنند.

2012119