در ادامه دوره دانشافزایی زبان و ادبیات فارسی، جلسه توجیهی نرم افزار «دانشگاه علامه» برای فارسیآموزان خارجی برگزار شد. این نرمافزار علاوه بر قابلیت اشتراک عکس، امکان دسترسی سریع به اخبار و اطلاعات دانشگاهی را دارد.
به گزارش عطنا، در این مراسم آذرخش، کارشناس فناوری اطلاعات روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی درباره نحوه دانلود، باز کردن حساب کاربری و چگونگی استفاده از این نرم افزار توضیحات لازم را ارائه داد.
وی درباره بخش مسابقه عکاسی در این نرمافزار ضمن توضیح نحوه بارگذاری عکس اظهار کرد: موضوع این مسابقه «ایران و من» است، به عکسی که بیشترین لایک را بخورد جایزه تعلق میگیرید. ضمن اینکه هیئت داوران نیز به یک عکس به عنوان عکس برتر در پایان دوره جایره اهدا خواهد کرد.
مسئول آموزش بنیاد سعدی درباره کارکرد این نرمافزار در این دوره گفت: ما نیاز به اطلاعرسانهای هماهنگ با روابط عمومی داریم لذا اخبار این دوره در این نرمافزار نمایش داده خواهد شد.
نجار ابراز امیدواری کرد این نرم افزار بتواند پلی ارتباطی بین دانشجویان مهمان با دوستان و خانوادههایشان در کشورهای متبوع باشد و جامعه مجازی بزرگی را شکل دهد.
وی با تاکید بر لزوم افزایش هماهنگیها به وسیله «دانشگاه علامه» افزود: برنامههای آموزشی و فوق برنامهها لحظه به لحظه از طریق این نرمافزار گزارش میشود و اگر برنامه ها تغییر پیدا میکند، فارسیآموزان در جریان قرار بگیرند و سردرگم نشوند. همچنین این نرمافزار امکان برنامه ریزی هفتگی به مهمانان را در صورت شرکت یا عدم شرکت در برنامههای فرهنگی و تفریحی فراهم میکند.
محمدی، دیگر کارشناس روابط عمومی دانشگاه علامه، در پاسخ یکی از فارسیآمورزان از تفاوت این نرمافزار با فیسبوک گفت: در این نرمافزار شما همه عضو یک گروه هستید. همچنین نیازمند فالو کردن، درخواست دوستی و پذیرش طرف مقابل نیست. شما عکس و مطالب متنی خود را میتوانید به اشتراک همگانی بگذارید و واکنش دوستانتان را هم دریافت کنید از این لحاظ تقریبا شبیه اینستاگرام است ولی در این جا فالو کردن وجود ندارد.
این نسخه نرمافزار موبایلی که موقتا «دانشگاه علامه» نام گرفته است فعلا به صورت آزمایشی در اختیار مهمانان خارجی قرار گرفته و نسخه اصلی و همگانی آن برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، با سنجش نقاط ضعف و قوت آن از اول مهر قابل استفاده خواهد بود.
دانشجویان و علاقهمندان میتوانند نسخه اولیه این شبکه اجتماعی را از AppStore ، کافه بازار و همچنین از طریق سایت دانشگاه علامه طباطبائی دریافت و نصب نمایند. نسخه کاملتر نیز از اول مهرماه سال جاری منتشر میشود.
گفتنی است هشتاد و سومین دوره دانشافزایی زبان و ادبیات فارسی، توسط بنیاد سعدی و با همکاری و میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسیآموز از ۴۱ کشور جهان در حال برگزاری است.