۲۰ مرداد ۱۳۹۵ ۲۱:۵۰

kelas danesh afzayi (2)

بیش از 200 نفر از فارسی‌آموزان سراسر جهان از 41 کشور، به تهران آمده‌اند تا طی دوره‌ای یک‌ماهه، با زبان و ادبیات فارسی، آشنا شوند. این دانشجویان، از 12 مرداد 95 به طور روزانه در کلا‌س‌های دانش‌افزایی در دانشگاه علامه طباطبائی شرکت می‌کنند.

به گزارش عطنا، فارسی‌آموزان این دوره، روزانه در کلاس‌های آموزشی متعددی، از صبح تا ظهر، شرکت می‌کنند و هر روز عصر نیز در قالب برنامه‌های فرهنگی-تفریحی، با نقاط مختلف تهران و آثار فرهنگی و تاریخی آن آشنا می‌شوند.

گفتنی‌ست هشتاد و سومین دوره دانش‌افزایی زبان و ادبیات فارسی توسط بنیاد سعدی و با همکاری و میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی، از تاریخ ۱۲ مرداد تا ۸ شهریور سال جاری، با حضور بیش از ۲۰۰ فارسی‌آموز از ۴۱ کشور جهان برگزار می‌شود.

عکس‌های زیر، بخشی از کلاس‌های این دوره را که در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود، به تصویر می‌کشد.