اسناد تنظیم شده بخشهای مختلف در اجلاس کارشناسی دوجانبه، پس از بررسی نهایی در نشست اصلی از سوی دکتر فرهادی و شومیلین امضا شد که براساس آن زمینه افزایش همکاریهای آموزشی، علمی و فناوری ایران و بلاروس گستردهتر میشود.
به گزارش عطنا به نقل از مهر، توافقهای امضا شده دربر گیرنده موارد مختلفی از جمله ایجاد ساختار تامین مالی پروژههای علمی و فناوری دو کشور، همکاریهای دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با دانشگاه دولتی فناوری بلاروس است.
همکاری در برگزاری نشستهای کاربردی علمی، فناوری و آموزشی و حمایت از برنامههای مشترک فناورانه نیز از دیگر مباحث مطرح در این نشست بود که درباره آن توافقهایی به عمل آمد و سه سند جداگانه دیگر نیز در حوزههای مرتبط امضا شد.
همچنین برای نشست سال ۲۰۱۷ این کمیسیون در تهران محورهای مختلف از جمله بررسی زمینههای اجرای پروژههای مشترک در حوزههای مختلف، استفاده از فناوریهای پیشرفته در کشاورزی، صنعت، پزشکی و درمان، داروسازی، ساختمان سازی و مصالح نو، توسعه علم و فناوری، تربیت ساختارهای علمی و دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو در نظر گرفته شد.
هیئت ایرانی به سرپرستی دکتر فرهادی وزیر علوم کشورمان همچنین در جریان سفر سه روزه خود به مینسک ، با روسای چند دانشگاه بلاروس دیدار و در باره افزایش همکاریهای دوجانبه در حوزههای مختلف و مرتبط مذاکره کردند.
گفتنی است اعضای هیئت ایرانی در حاشیه نشست کمیسیون همکاریها نیز با ایرانیان حاضر در مینسک دیدار و نشست هم اندیشی تقویت همکاریها و کاهش مشکلات را برگزار کردند.
دکترحسین سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بین المللی این وزارت ، دکترحمید اکبری قائم مقام معاونت آموزش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکترسیدعلی اکرمی فر رییس مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکترمهدی نکومنش رئیس پژوهشگاه پلیمر و مهندسی پتروشیمی و دکترعلی خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از جمله اعضای هیئت ایرانی در مذاکرات بلاروس بودند.