۲۱ تير ۱۳۹۵ ۱۳:۲۲
Naft - Panel A & B (7)

Naft - Panel A & B (2)

در ادامه همایش بین‌المللی بهینه‌سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز در دانشگاه علامه، دو پنل تخصصی با عنوان «رویکرد متوازن در انعقاد قراردادها بالادستی نفت و گاز» و همچنین «مدیریت انتقال دانش فناوری و مدیریت تولید صیانتی در صنایع بالادستی نفت» برگزار شد.

به گزارش عطنا دبیر پنل اول این همایش، دکتر حاجیان بود و این پنل از ساعت 14 تا 15:45 روز یکشنبه 20 تیرماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه، دربرگیرنده سخنرانی شش صاحب‌نظر بود.

این سخنران‌ها که مقالات خود را ارائه کردند، عبارت بودند از دکتر محسن محبی (رئیس مرکز امور حقوقی و بین‌الملل ریاست جمهوری)، دکتر عبدالحسین شیروی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، دکتر سید نصراله ابراهیمی (مشاور کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ایران)، پرفسور اسلاومیر راس‌یوسکی (عضو هیئت علمی دانشگاه کینگز لندن)، دکتر جواد کاشانی (عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر اصغر هندی (عضو هیئت مدیره و مدیر امور حقوقی و قراردادهای شرکت ملی صادرات گاز ایران).

مسئولیت دبیری پنل دوم که با عنوان «مدیریت انتقال دانش فناوری و مدیریت تولید صیانتی در صنایع بالادستی نفت» برگزار شد، بر عهده دکتر عاطفه تکلیف بود.

در این پنل نیز شش صاحب‌نظر به ایراد سخنرانی پرداختند که عبارت بودند از: پرفسور آنا آبو (عضو هیئت علمی دانشگاه استاوانگرا نروژ)، دکتر سیریل وایدر شوون ( مدیر عامل شرکت هلندی VEROCY )، دکتر شکوه حسین آبادی (دکترای حقوق تجارت بین‌الملل)، دکتر فیصل عامری (عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر امیر صفری (دکترای مدیریت انرژی از دانشگاه استاوانگر)، پرفسور تینا هانتر (استاد حقوق نفت و انرژی از دانشگاه آبردن انگلستان).

گزارش تصویری این پنل‌های تخصصی را در گالری زیر ببینید.