۱۹ تير ۱۳۹۵ ۱۳:۲۲

Dr Omid

محمد حسین امید معاون اداری مالی وزیر علوم در رابطه با میزان کسری بودجه دانشگاه‌ها، گفت: حدود هزار میلیارد تومان از بودجه آموزش عالی کشور پرداخت نشده است که این مسئله مشکلات زیادی را در ابتدای سال برای دانشگاه‌ها ایجاد کرد.

وی افزود: البته با قولی که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی داد و به آن عمل هم کرد، در سه ماه اول امسال برای نخستین بار 25 درصد بودجه به دانشگاه‌ها اختصاص داده شد که این عدد اعتبار خوبی بود.

به گزارش عطنا به نقل از فارس، امید ادامه داد: در گام بعدی بر اساس مذاکرات با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قرار است بخشی از کسری بودجه سال‌ گذشته و سال‌های قبل دانشگاه‌ها جبران شود که امیدواریم این مسئله تا پایان امسال اتفاق بیفتد.

معاون اداری ـ مالی وزیر علوم اظهار داشت: بودجه دانشگاه‌ها در سال آینده نیز بر اساس مدل سطح‌بندی صورت می‌گیرد و برای دانشگاه‌های برتر نیز در برنامه ششم مانند برنامه پنجم سهمی از بودجه پیش‌بینی می‌شود.

امید گفت: باید ضرایبی از بودجه برای دانشگاه‌های مناطق محروم و دانشگاه‌های برتر که از نظر کیفیت و نسبت میزان استاد به دانشگاه در شرایط مطلوبی هستند،‌ قرار دهیم.