۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۸

به گزارش عطنا به نقل از فارس، مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اصلی این سازمان برای سال 95 تحقق دانشگاه بدون دخانیات است، گفت: افزایش فوق برنامه‌ها مانند برنامه‌های تربیت بدنی و فرهنگی و فعالیت‌های گروهی از برنامه‌هایی است که برای تحقق این امر در نظر گرفته‌ایم.

وی افزود: با بودجه‌‌ای که در چارچوب بودجه دفتر مشاوره تخصیص داده شده است برای افزایش فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی تلاش می‌کنیم تا دانشگاه بدون دخانیات را داشته باشیم.

صدیقی گفت:‌ همچنین برای تکمیل تجهیزات تربیت بدنی در دانشگاه‌ها نیز بودجه‌ای در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: به خصوص در بخش ورزش دختران، دانشگاه‌ها به دنبال تامین تجهیزات تربیت بدنی استاندارد هستند و برای این منظور بودجه این طرح در چارچوب بودجه دفاتر مشاوره به عنوان کمک به طرح درنظر گرفته شده است.