به گزارش عطنا به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، با اشاره به بازنگری اساسنامه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گفت : این اساسنامه در شورای راهبردی حوزه علوم اسلامی بازنگری شد.

وی ادامه داد: در اساسنامه جدید علاوه برابعاد حقوقی و ساختاری که وجود دارد، ماموریت حوزه و سیاست های مدیریتی، سیاست های تعلیم و تربیت و ارکان تربیتی حوزه به اساسنامه اضافه شد.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ادامه داد:  منظور از ارکان تربیتی، شخصیت استاد و راهنما است که به عنوان یک مجتعهد در حوزه حضور داشته و برصحت فرایند تربیتی حوزه نظارت دارد.

وی افزود: در مراکز حوزه در سطح کشور عنوان «مربی» و «هسته تربیتی» وجود دارد که به اساسنامه جدید اضافه شد همچنین بیش از۵۰۰ گروه جهادی علمی و فرهنگی توسط دانشجویان حوزه به صورت خودجوش فعال هستند که تعریف این گروه ها به اساسنامه اضافه شد.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان یادآورشد: تشکیل کانون دانش آموختگان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان نیز به اساسنامه جدید اضافه شد.