مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان از تشکیل کانون دانش آموختگان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان خبر داد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، با اشاره به بازنگری اساسنامه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گفت: در اساسنامه جدید تشکیل کانون دانش آموختگان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان به عنوان تشکیلات وابسته عنوان شده است و در صورت تصویب نهایی مقدمات تاسیس آن اجرایی می شود.

وی ادامه داد: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان فعالیت خود را از سال ۷۷ آغاز کرد از آن زمان تاکنون حدود  ۳۰ هزار نفر از دانشجویان از حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان فارغ التحصیل شده اند.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ادامه داد: این افراد اکنون مشغول فعالیت های علمی هستند و هدف ما از تشکیل این کانون، گردهم آوردن فارغ التحصیلانی است که فعالیت عمیق دینی دارند و می توانند یک جریان توانمند برای خدمت رسانی به  اسلام و انقلاب ایجاد کنند.