rahian

به گزارش سرویس فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، ثبت‌نام اردوی راهیان نور دانشجویی 94 دانشگاه علامه برای اعزام به مناطق عملیاتی جنوب با عنوان " بهشت خاکی 6 " از امروز ـ شنبه ـ آغاز می شود.

این اردوی سیاحتی ـ فرهنگی در اسفندماه برگزار خواهد شد و بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور نظیر شلمچه، شرهانی، طلائیه، والفجر 8، فتح المبین، شوش دانیال، کانال کمیل، چزابه، دهلاویه،هویزه، خرمشهر و آبادان و دیگر مناطق از برنامه های این سفر عنوان خواهد بود.

همچنین در این سفر، چند تن از راویان و جانبازان دفاع مقدس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه نیز دانشجویان را همراهی خواهند کرد.

بنا بر اطلاعیه ی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی دانشجویان علاقمند می‌توانند برای ثبت‌نام به دفاتر بسیج دانشجویی در دانشکده ها و غرفه های در نظر گرفته شده در پردیس دهکده المپیک مراجعه نمایند.

زمان دقیق اردوی راهیان نور 94 دانشگاه علامه متعاقباً در عطنا اعلام خواهد شد.